top of page

Mottaket, Ålesund april 2019: "The art of being" & "Fargepigmentenes kraft i fres


Kunstnere: Bent Erik Myrvoll, Liv Dysthe Sønderland, Vilde Livsdatter Mottaket er et visningsrom for kunstprosjekter under utvikling, hvor publikum kan følge med på en kunstnerisk prosess. Mottaket holder til i et butikklokale rett over gaten for Kunstmuseet Kube. Fra 30.mars - 12 April kunne man følge prosessen til tre kunstnere i lokalet: Bent Erik Myrvoll brukte mottaket som verksted for utvikling av prosjektet "Fargepigmentenes kraft i fresko" - et systematisk fargeeksperiment i en teknikk som det er få som har kunnskap om i våre dager. Liv Dysthe Sønderland eksprimenterte med kunst som treffer oss direkte, uten å gå veien om intellektet og refleksjonen. Vilde Livsdatter, med bakgrunn fra kunst, foto og arkitektur presenterte en video og et ukonvensjonelt blikk i rommet. En video om menneskekroppen i arkitektur og byrom.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page